| AnonimOBD a întrebat:

Am o problema delicata.De 2 zile ma doare testiculul drept(uneori cu el,rare ori ma doare um pic mai jos de burta si piciorul,din nou, rare ori!)Si nu stiu ce poate fi.Acum 4-5 ani am fost operat la cel stang(din cauza ca se sucise ceva pe acolo)si acum sunt speriat ca dracu'. Parinti imi tot spun sa le arat dar nu vreau,imi e rusine(mai ales ca e padure neagra la mine aici, nu m-am ras niciodatalaughing.Si nu stiu ce sa fac daca aveti vreo idee de ce as putea sa am.Inainte(adica acum 2 luni am patit la fel dar m-a durut o zi si atat apoi a disparut). Deci ajutor sunt speriat de sa m-a cac pe mine.Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Anonimul2k188 a răspuns:

Cel mai bine te duci la un urolog, nu trebuie sa-ti fie rusine, cu sanatatea nu te joci.

| AnonimOBD explică:

Ai dreptate.Eu m-as duce, dar cu "padurea"laughing ce fac? Eu n-am nici o problema da ce or zice alea-aia pe acolo?