| Mih_Mihai_2000 a întrebat:

am o problemă destul de grava de cateva zile 1 saptamana am culoarea testiculelor ceva gen albastre si imi este frica de a nu fi cancer numai la asta ma gandesc va rog ajutati(nu am dureri dar ma sperii foarte rau) PS:Am 16 ani dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Testiculele albastre apar in momentul in care un barbat este excitat pentru o perioada mai lunga de timp fara a avea... Sangele acumulat in testicule ramane acolo si din cauza faptului ca nu mai are oxigen, bilutele se umfla si se albastresc

| Softe a răspuns:

Ajuns intr-o stare de erectie si de excitare, barbatul are senzatia ca testiculele lui sunt pline si simte nevoia sa ejaculeze sperma. In cazul in care ejacularea nu a avit loc, el se pot alege cu ceea ce numim "testicule albastre". Aceasta culoare a testiculelor este dezvoltata daca excitarea barbatului nu se termina cu un orga*m. Trece prin ejculare si atunci, inseamna ca va trebui sa faci sex sau sa te masturbezi.

| 1Q a răspuns:

Cand nu te masturbezi si nu faci sex dar esti excitat pe o perioada de timp ti se albastresc, daca nici dupa eliminarea spermei nu revin la normal atunci du-te la doctor