| Burlacu006 a întrebat:

Am o problema eu am malformatia buza de iepure daca ati auzit de ea, ideea e in felu urmator: eu am fumat la 12 ani cam jumatate de an mam oprit si iar am inceput in vara dupa ce am facut 14 ani si de atunci si pana acum fumez, deci in total cam un an si ceva, mama mi-a zis sa nu mai fumez ca trebuie sa am plamani sanatosi si inima cand fac operatia pe la 17-18 ani si eu nu o prea cred, voi ce ziceti e adevarat? stiu ca nu e categoria potrivita dar aici se raspunde cel mai repede, va rog mult am nevoie de ajutor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Normal ca e adevarat! O operatie presupune o anestezie, iar anestezia este periculoasa si pentru un om sanatos, dar mai pentru unul bolnav de inima sau de plamani.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mama ta are dreptate. Daca continui sa fumezi, probabil nu vei mai face operatia si vei pastra malformatia toata viata

| Xtreeem a răspuns:

Incearca sa te abtii si tu pana la operatie stiu ca e senzatia de dependenta dar gandeste-te la consecintesad

| Azµre a răspuns:

Da și nu, depinde cât fumezi cum fumezi. Da are dreaptate, riscul unei hemoragii cereblrale în timpul operației este ridicat datorită consumuli de țigări, tot odată tensiunea mare și multe altele.

| endeavour a răspuns:

Pai norml tigara afecteaza circulatia sangelui si inima si bineinteles si plamanii, acum nu cred ca fumatul inainte de o operatie dauneaza acesteia, cauzeaza alte efecte pe parcurs