| Mirceaxo a întrebat:

am o problema foarte grava laughing... deci problema sta in felu urmator, mi-am cumparat de pe net niste plasturi de la OTOSTICK, plasturi astia se folosesc pentru urechi clapauge, si au niste lipici care se lipeste pe scalp o parte si o parte pe ureche (trag urechile catre scalp sa para ok) si astea se deslipesc cam repede (problema de marketing normal ), no problema ii aici is cam scumpe si m-ar interesa intr-un fel sau altul un lipici sau un "superglue" ce nu afecteaza pielea, ca atunci cand se dezlipesc sa le curat de restul de lipici inutil, sa pun un alt lipici si sa le refolosesc, operatia ii prea scumpa aici am vrut sa ajung si cu speranta ca intr-un perioada mai lunga se vor forma intr-un fel sau altul cu plasturi astia, sau daca stiti vreo alta medota e bine venita, ma deranjeaza foarte tare, multa lume zice ca nu se observa si ca nu ii atata de grav ca nu se vede, dar e in psihicu meu in fiecare zi sad. Va multumesc dau funda. Scuza-ti gramatica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Plasturii aia, cred ca sunt banda dublu adeziva pe care un smecher ti i-a vindut scump.
Exista in magazine gen Praktiker, Leroy-Merlin, Dedeman, role cu banda dublu adeziva. Sint si groase si subtiri. Cele subtiri ar fi bune.
Asta, daca tii mortis sa-ti lipesti urechile de cap. Dar sa stii ca nu-si vor schimba pozitia in timp. E mai bine sa te obisnuiesti tu cu imaginea ta si ca asa esti "personalizat".
P.S. Ai gresit la urma cu "scuza-ti". Corect este fara cratima, pentru ca ne ceri scuze.

| Mirceaxo explică (pentru sasa1sasa1sasa1):

Plasturi sunt special conceputi pentru asa ceva, mersi tare mult, dar ma intereseaza un fel de gel care sa nu-mi afecteze pielea, mi-au zis mai multi ca nu-si vor reveni ca am si eu 22 de ani si no, infine nu stiu ce sa fac, operatia in orice caz costa 1400 de euro, apoi sper sa gasesc cumva o solutie convenabila nu m-ar deranja nici astea dar sa ramana lipite.