Si eu am patit asta timp de cateva luni si la un momentdat n-am mai rezistat si am fost sa imi fac niste analize. Mi s-a spus ca aveam calciul foarte slabit asa ca mi-au dat sa iau calciu ( pastile) si vitamine. Trebuia sa mananc multe produse lactate ( lapte, branza, cascaval etc).
Apoi mi s-a mai intamplat o data anul trecut, doar ca era mai grav. Ameteam cand ma ridicam si imi venea sa lesin pentru ca mi se inmuiau picioarele. Am fost din nou sa-mi fac analizele si mi s-a spus ca am vitamina B12 scazuta. Din cauza asta poti sa lesini, sa ai palpitatii sau chiar sa faci spume la gura daca nu o tratezi, iar a mea era intr-un stadiu foarte scaazuta asa ca mi s-a dat tratament injctabil.
Nu e de joaca cu chestiile astea, si cel mai bine este sa te duci sa iti faci analizele cat se poate de repede.
Si mie mi se intampla asa acum cateva luni, m-am dus la doctor si inca mai iau pastile cu calciu.
Ar trebui sa faci si tu la fel, pentru ca starile pot fi nimicuri cauzate de oboseala, dar poti fi simptome ale vreunei boli.
Doar un doctor iti poade spune exact, pentru asta a petrecut vreo 10 ani prin facultati.
Numai bine!
Du-te la medic urgent numai un medic iti poate raspunde dupa un consult amanuntit si analize nu aici pe TPU
Si eu am si doctorul mi-a zis ca de la stres si oboseala. Depinde de caz, mai bine fa analize
Ia multi-vitamine, sau manaca mai multe fructe, de multe ori mi se intampla asta, si dupa ce mananc sau beau ceva..imi trece. Poate fi si din cauza sportului, incearca sa faci si putin sport, nu sa stai toata ziua in pat, sau eu stiu, pe canapea. faci miscare si inima nu va mai lua "pauze".
Sper ca te-am ajutat! Funda?
Eu patesc asta de cativa ani si nu am nici o problema nu patesti nimic nu-ti face griji.
Vlalslsl întreabă: