| LevBestCont a întrebat:

Am o problema ieri dimineata m-am trazit cu ploapele lipite nu mai puteam sa deschid ochi din cauza cojitelor acelora care se fac cand dormi si m-am dus la baie sa ma spal bun dupa vreo ora sau doua mi sau inrosit ambi ochi am zis ca nu e cine stie ce si ca maine imi va trece iar urmatoarea zi nu mi sau mai lipit ochi da aveam tot ochi rosi si ma si usturau un pic iar uni colegi mi-au spus ca as putea avea conjuctivita voi ce credeti? Am conjuctivita? dau funda la cel mai bun raspuns multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap. du. te la doctor! ca sa nu se inrautateasca, dar totusi poate fi o iritatie ceva, cred ca poti sa iti pui niste picaturi si o sa treaca

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, ai conjunctivita. Trebuie sa ajungi cat mai repede la oftalmolog fiindca cu cat faci tratament mai repede cu atat riscul de a ramane cu sechele (puncte albe pe ochi) e mai mic.

| alessia5158 a răspuns:

Colegii aveau dreptate, poate fi o conjuctivita dar cum nu stii de care poate fi, trebuie sa mergi la un oftalmolog! Numai bine!

| noktambul a răspuns:

Ai un inceput de conjunctivita. Spala-ti pleoapele cu ceai de musetel. Opareste niste pliculete de ceai de mustel si aplica-le caldute pe ochi. Daca nu iti trece du-te neaparat la un cabinet de oftalmologie, dar neaparat! Sanatate maxima, iti doresc!

| Tourniquet a răspuns:

Da. Ai conjuctivita. Exact asa am patit si eu ca tine. Secretie la ochi cand te trezesti, dupa aceea ochii rosi.
Du-te la medicul de familie sa-ti dea o trimitere la oftalmolog sau sa te consulte el si sa-ti dea ceva.
Ai mare grija! Conjuctivitele misuna pe aici.hee hee

| costis a răspuns:

Poti sa fii racit, sau poate ai tras curent. Se poate sa fie si sinusurile inflamate. Eu nu iau antibiotice, ma "dreg" cu cate o lingurita de bitter suedez ( e si un bitter romanesc de la Santo Rafael bunisor). Ca unguent ar merge cel aloe (sunt niste cutii verzi un pic mai mari), dar trebuie starpit microbul si in tesuturi.

| ArinaMK a răspuns:

Eu nu cred,
toti au cojitele alea de la cum dormi...
si faza cu ochii rosii.
nu cred ca e altceva decat oboseala...
sper ca te-am ajutat
funda?big grin

| DolcE_7446 a răspuns:

Posibil sa fie de la un curent de aer rece si sa ai si o oarecare alergie si acum se manifesta prin roseata ochilor si prin mancarimi.
Cojitza respectiva este de la curent sigur, dar cel mai bine du-te la un consult oftalmologic.
Sanatate multa.

| Cristina_7671 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa duce la un control.happy

eu patesc asa ceva dimineata cand sunt obosita si nu dorm destul. dar nu mi`se inrosesc ochii sau ceva de genu...
Nu mai astepta si da o fuga la un control ca nu e de glm

| corja a răspuns:

Salut, eu cred ca nu poti deschide ochii deoarece ai racit, tea tras curentul cum zic in popor mai pe scurt ai stat in vint.Nu-ti fa griji tot o sa treaca.