Ciudat dar totusi normal. Spun ciudat deoarece, eu cand mi-am luat ochelarii (-0, 75 si -0, 50) pe moment am simtit ca mi se face greata, dupa care totul bine si frumos. Este adevarat ce a spus Fabiola
Acum 3,, 4 ani am purtat timp de 6 luni(+0, 25),dar, inainte de ochelari am luat vitamine recomandate. Dupa 6 luni oftalmologul mi-a spus ca sunt super ok si ca am scapat. Oarecum ciudat ca dioptriiile sunt asa de mari,,, si diferite cele de azi cu cele din trecut
Bună,
Dacă spui că nu îi ai de prea mult timp ochiului îi ia ceva timp să se obișnuiească cu lentila ochelarului.
Nu trebuie să te îngrijorezi, doar dacă chestia acesta durează o lună de zile îți trebuie un consult medical.
Succes!
Numai bine!
Da poate fi! Dupa o saptamana daca mai ai aceste senzatii trebuie sa verifici ochelarii si daca a fost respectata distanta inter-pupilara!
Da.si eu am de 2 ani ochelari si asa mi s-a intamplat si mie. daca ti-a pus picaturi se poate si de la alea
Da.Si eu am de 2 ani ochelari si asa mi s-a intamplat si mie. Daca ti-a pus picaturi se poate si de la alea.
LauraG3 întreabă: