| PlayFreestyleFun a întrebat:

am o problema, in fiecare vara mi se ia pielea dupa maini, de ce.si mai vreau sa adaug ca am fost la control si nu am lipsa de calciu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Nu e nici o lipsa de calciu. Probabil e deshidratata pielea, foloseste crema hidratanta pentru maini in fiecare seara. Daca transpiri incearca sa iti speli mai des mainile si eventual sa le dai cu pudra de talc ca se poate sa fie si din cauza umezelii cauzate de transpiratie excesiva. Daca nu iti trece du-te la un dermatolog.

5 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Mergi la un medic dermatolog. Poate fi o dermatita atopica.http://www.i-medic.ro/boli/dermatita-atopica

| JohnnyBi a răspuns:

Toate animalele naparlesc. lol. reptilele schimba toata pielea odata, mamiferele pe perioade vara-iarna, si ghici ce. esti mamifer. deci, ca orice animal, naparlesti. iti pica parul (de pe cap, sprancene, ma rog), uite ca vara ti se schimba si pielea. nu e nimic rau. obisnuieste-te ca se intampla mereu, uneori chiar nu realizezi.

| umbra09 a răspuns:

Se zice "de pe" nu "dupa" dupa inseamna in spate happy e din cauza ca iti expui mainele la soare puternic 28 grade+
acest fenomen se numeste bronzare te bronzezi acum depinde si unde ai pielea mai subtire
Bafta big grin

| PlayFreestyleFun explică:

Mai exact dupa palme

| rozydulce a răspuns:

Poate e din cauza calduri.multi oameni patesc asta