Pune o compresa cu apa rece, de la congelator asa pentru inceput. dar maine poimaine daca nu iti trece du-te la doctor poate e ceva mai grav
Se inegreste unghia si cade dar nu-I bai creste alta. Dupa par si dupa unghii sa nu-ti para rau.
Unghia e vanata nu neagra.
Tot aia este. Cade sigur
Parintii sau : spirt sau altele ce multi nu stiu e ca cuticula protejeaza unghia de a creste in carne, sa nu faci vreo infectie, dezinfecteaza-o...nst ca imi pare ca ai scris rapid si panicata dar negreaza de sub unghie v-a trece, se va reface unghia daca s-a rupt va fi cam slaba asa ca la miscare excesiva se va rupe iar dar fara dureri si va creste normal si k, negreala maai poate persista mult, avand in vedere ca ai intrebat pe TPU nu e o julitura mare, in orice caz maine du-te la farmacie si spune-le ele sau ei iti vor da unguente sau cv de dezinfectat, plasturi si odihna, poate si antibiotice in caz de infectie, ar necesita analiza de sange..pt a fi sigur, chiar daca e mica microbui intra direct in sange, sansa e mai mica decat la o rana mare dar e o sansa acolo. Farmacia crede-ma, te ajuta ei/ele mai bine decat noi.
In primul rand sunt baiat nu fata! Si in al doilea rand eu nu am inteles nimic din ce ai zis ia te roog frumos si rescrie raspunsul romaneste.
Pai da scuze... oboseala dar du-te la farmacie...negrala de sub unghie, vineteala, tot acolo, tu ai o pata neagra sub unghie nu? da, pai du-te la farmacie intreaba cu ce sa te dai sa nu faci vreo infectie daca e mare rana daca e doar una mica, dezinfecteaza cu niste spirt si panseaza-te.
Deeaandreea9156 întreabă: