17 ani aproape fara 2 luni, 71 kg
1, 73 inaltime
Stiu ca greutatea era normala undeva la 65, dar si la 65 tot sunt mai plinut in zona ultimelor 2 patratele din jos-ul abdomenului...
Pai fa exercitii fizice si nu incerca sa slanesti din cauza asta, si eu sunt mai gras la burta dar na, eu zic ca esti normal, adica si la 71 kg e normal, la 71 e undeva intre limitele tale de greutate deci? Daca vrei sa slabesti la burdihan abdomene etc. Dar oricum, scapi de grasime complet atunci cand ti se vad patratelele iar in al doilea rand e o proatie sa o faci pentru a arata bine, o faci pentru sanatatea ta, daca o sa o faci cu gandul de aarata bine nu o sa vezi rezultate
Daca ai dese stari de flatulenta dese inseamna ca problema nu e grasimea ci gazele generate in urma unei digestii incomplete iar asta se datoreaza cel mai probabil infectarii cu Helicobacter Pylori.
Practic tu mananci, mancarea nu e digerata complet ajungand in cele din urma sa fie consumata de niste bacterii/fungi care genereaza gaze, de unde si burta umflata.
Iti recomand sa-ti faci o analiza de Helicobacte rPylori din materii fecale (iti recomand clinica Synevo) iar daca esti infectat, consuma 4-5 zile sau chiar o saptamana salata de varza rosie sau ridiche neagra. Sulful din aceste legume te va ajuta sa scapi de infectie iar burta ta va disparea.
Nu am, deci nu aceasta este cauza