| Adrian1555 a întrebat:

Am o problema la care cred ca am si o sugestie de rezolvare, dar nu stiu sigur daca e bine ceea ce stiu eu.
Ideea e ca am 70 de kg.
Si gen unde am patratelele de sus pleaca plat abdomenul.
Dar la cele de jos sunt mai plinut.
Ideea este ca am avut si 63 de kg si am fost bat acum 5 luni si se vedea cam tot la fel.
Plat sus si jos mereu venea cu o zona mai mare a burtii sa zic asa.
Nu va imaginati ca sunt vreun mare gras.
Ideea e ca daca as putea sa fac cumva sa micsorez zona asta prin alimentatie e ok.
Prin dieta am slabit de la 78 la 63 dar cum am zis era la fel.
Am auzit undeva ca daca bei apa calda cu lamaie dimineata pe stomacul gol are efect de,, incretire’’ ( micsorarea stomacului) este adevarat?
Sau daca voi stiti alte idei care dau rezultate astept fiecare opinie...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Ionut58282856 a răspuns:

... Ce inaltime ai si cati ani? Eu zic ca ai greutatea potrivita

| Adrian1555 explică (pentru Ionut58282856):

17 ani aproape fara 2 luni, 71 kg
1, 73 inaltime
Stiu ca greutatea era normala undeva la 65, dar si la 65 tot sunt mai plinut in zona ultimelor 2 patratele din jos-ul abdomenului...

| Ionut58282856 a răspuns (pentru Adrian1555):

Pai fa exercitii fizice si nu incerca sa slanesti din cauza asta, si eu sunt mai gras la burta dar na, eu zic ca esti normal, adica si la 71 kg e normal, la 71 e undeva intre limitele tale de greutate deci? Daca vrei sa slabesti la burdihan abdomene etc. Dar oricum, scapi de grasime complet atunci cand ti se vad patratelele iar in al doilea rand e o proatie sa o faci pentru a arata bine, o faci pentru sanatatea ta, daca o sa o faci cu gandul de aarata bine nu o sa vezi rezultate

| ziptrack a răspuns:

Ai stari de flatulenta dese?

| ziptrack a răspuns:

Daca ai dese stari de flatulenta dese inseamna ca problema nu e grasimea ci gazele generate in urma unei digestii incomplete iar asta se datoreaza cel mai probabil infectarii cu Helicobacter Pylori.

Practic tu mananci, mancarea nu e digerata complet ajungand in cele din urma sa fie consumata de niste bacterii/fungi care genereaza gaze, de unde si burta umflata.

Iti recomand sa-ti faci o analiza de Helicobacte rPylori din materii fecale (iti recomand clinica Synevo) iar daca esti infectat, consuma 4-5 zile sau chiar o saptamana salata de varza rosie sau ridiche neagra. Sulful din aceste legume te va ajuta sa scapi de infectie iar burta ta va disparea.

| Adrian1555 explică (pentru ziptrack):

Nu am, deci nu aceasta este cauza