Aha.daca esti lovit iti va trece intr-o perioada scurta de timp, in jur de 1 saptamana(daca pui gheata pe el) maxim 2.nu-l forta prea mult sa nu se umfle mai tare, de 2 ori pe zi pui un cub de gheata pe el, 1 data dimineata si 1 data seara inainte de culcare. Dupa ce gheata se topeste masezi usor degetul.Si nu uita:nu-l forta prea tare!
As vrea sa stiu m-ai intai daca te-ai lovit la el, sau daca ti s-a umflat asa pur si simplu?
Am uitat sa mentionez ca m-am lovit la ea. Am dat cu pumnul in ceva. Cu moturile. Si s-a umflat deasupra mainii acolo pe la inelar.
Ok Andreea. Mersi mult de ajutor. Dar ma intreb, n-o fi vreo fractura? Sau vreo lucsatie ceva?
Nu,probabil e prima data cand ti se intampla asta, dar eu sunt inscrisa la 3 sporturi si stiu cum este,ma accidentez mai mereu in competiti la maine, in mod special la degete si crede-ma stiu cum este(dureros), uneori chiar primesc scutiri ca sa pot lua pauza(cum ti-am zis si tie, pentru a nu-l forta), iar faci cum ti-am zis in 4-5 zile ar trebui sa iti dispara umflatura, dupa care vei mai simti intepaturi cam 2 zile, iar daca nu ii faci nimic iti va trece in jur de 2 saptamani.
Ok. Mersi frumos.
Aha.daca esti lovit iti va trece intr-o perioada scurta de timp, in jur de 1 saptamana(daca pui gheata pe el) maxim 2.nu-l forta prea mult sa nu se umfle mai tare, de 2 ori pe zi pui un cub de gheata pe el, 1 data dimineata si 1 data seara inainte de culcare. Dupa ce gheata se topeste masezi usor degetul.Si nu uita:nu-l forta prea tare!