| collapse2001 a întrebat:

Am o problema la ochi mai ciudată si as vrea sa va cer un sfat pentru ca nu prea ii dau de cap...
M-am dus la control pentru ca mi se intampla foarte rar sa mi se deformeze obiectele (cand ma uitam atent la ceva mi se parea ca se micsora) mi s-au dat ochelari de astigmatism pe care nu i-am purtat pentru ca ma deranjau(i-am purtat cam 2 saptamani) dupa aceea am inceput sa vad stramb randurile pe calculator, (textul pe care il scriu acum il vad intr-o parte) sa vad dublu randurile doar atunci cand fundalul e negru si marginile obiectelor atunci cand e lumina puternică. Acum treaba cu deformatul obiectelor e si mai rau, ca sa va dati seama, daca trag de ochi, daca misc de el, se misca si imaginea dupa el, sper ca ma intelegeti, daca ma scarpin un pic langa ochi, imaginea se duce stanga-dreapta dupa cum fac cu mana.
Am facut in urma cu cateva luni( erau mai usoare simptomele) examen de fund de ochi, examen de camp vizual, RMN si au iesit bine toate. Ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că dacă vrei ca medicii să te ajute, ceea ce nu este obligator, să porți ochelarii indicați de ei.

| collapse2001 explică (pentru sadrian46):

I am purtat timp de 2 saptamani si nu ma simteam bine, dupa mi s-a spus sa nu ii mai port

| sadrian46 a răspuns (pentru collapse2001):

Atunci o să îți dea alți ochelari?

| collapse2001 explică (pentru sadrian46):

Mi-a spus sa nu ii mai port si dupa m-a trimis la RMN si a iesit bine, dupa mi-a mai facut un control... m-a intrebat daca iau droguri ( clar NU) si dupa a spus ca nu stie ce sa imi faca, si sa mai las calculatorul, dar deja nu mai stau deloc si tot la fel de rau e