| DVS8790 a întrebat:

Salut TPU,am o problema la penis. Dupa cum stim penisul are niste adeziuni(piele) in dreapta si in stanga capului,dar problema la mine este ca am doar una, in partea dreapta.Am incercat diferite moduri de a o indeparta.Am incercat sa o intind,m-am gandit ca o sa se rupa,dar nimic,ba chiar m-am gandit sa o tai, dar am zis ca ar fi prea dureros. SPUNETI CE AS PUTEA SA FAC.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Mai copile, fii cuminte si nu te apuca sa tai pielita ca risti sa faci vreo infectie fara precedent. Las-o asa cum ti-a dat-o dumnezeu.

| Aylee a răspuns:

Intrebarea mea este, cu ce te deranjeaza?

| DVS8790 explică (pentru Aylee):

Nu cred ca e normal sa o am numai pe partea dreatpa, pe langa asta ma intreb ce o sa mai zica fetele...

| NicolasGabriel a răspuns:

Aceste adeziuni dispar la varsta de 17 ani.Fi cuminte si nu face prosti.
Uite si eu o am si am 11 ani, dar la mine e pe partea stanga.Acum esti fericit? Funda?

| DVS8790 explică:

Nu cred ca e normal, sa o am numai pe partea dreapta