Mergi urgent la un alt medic ORL!
Cu otita nu-i de joaca!
Daca nu e tratata la timp si coresunzator, atunci poate sa faca complicatii, chiar grave!
Esti DUS draga, e foarte evident ca ai ajus la un felcer care se da drept doctor si care SI-A BATUT JOC
si eu mi-am scos doapele din urechi, si m-am dus la doctor seara, asa ca m-a programat a doua zi la o asistenta
a doua zi, asistenta aia S-A DAT DE CEASUL MORTII sa obtina o confirmare de la un doctor, ca imi poate face spalaturi, ca pe mine nu m-a crezut...
ASTA INSEAMNA PROFESIONISM si nu bataie de joc
deci, du-te in cu totul alta parte, obtine un diagnostic real, APOI FA-I RECLAMATIE PENALA DOCTORULUI ALUIA, pentru incompetenta SI TORTURA
Un dop de ceară nu de țară, de țară poate ai avut un vin Acum revenind la intrebarea ta, medicul ce a scris pe diagnostic otită medie sau acuta? Nu este afectat timpanul? Mergi sa i ti faci audiometrie ei vor vedea starea timpanului.
Pai am otita severa. dar mai bine mi-as pune picaturii decat sa ma duc la clinica Nova ca trebuie sa platesc 200-300 lei care ce! sa-mi scrie iar diagnosticul sau ce?
Trebuie sa mergi la medic sa te consulte, nu poti pune tu picaturi fara reteta de la medic si diagnostic, mergi la medicxul de familie ia trimitere la ORL si consultatia este gratuită.
Am reteta am vrut sa merg la clinica cu plata poate e mai buna decat la urgenta care e gratuit dar mai bine mai stau 2-3 zile ca nu ma mai doare cand urmez tratamentul. acum depinde daca se vindeca de la sine.
dobrin1019 întreabă: