| T0XING a întrebat:

Salut TPU,am o problema mai ciudata,eu inainte aveam intr-un fel capul penisului acoperit de piele si sus era prea stramt ca sa trag inapoi, iar acum nu m-a durut asa ca am tras si acum am capul afara si nu stiu daca arata normal, am gen pielea normala da sus langa cap am pielea ce statea inainte deasupra asa mai roza si adunata acolo, acum cand e sculat ma si doare.Va rog ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

No, ai devenit bărbat laughing). Durerile osă treacă, pielea se va lărgii.Dă-i înainte cu sex.

| zilog a răspuns:

TETRACICLINĂ UNGUIENTĂ de fiecare dată după ce faci pipi

si altă dată să te speli pe mâini și cu săpun când visezi la femei goale și o freci în chec

| T0XING explică (pentru zilog):

Nu e ce crezi tu, cand am spus ca am putin rosu langa cap e din cauza ca pielea era intr-un fel putin intoarsa

| zilog a răspuns (pentru T0XING):

Eu ți-am zis ce ai de făcut
să torni o sticlă de apă oxigenată
apoi să speli cu dușul
apoi să dai cu tetraciclină unguientă
si gata in 7 zile iti trece, altă dată să te speli pe mâini cu săpun spirt înainte să mai pui mâna acolo
iar chilotii schimbai des adica in fiecare zi cu unii din bumbac 100%
si in general incercă să dai la mașina de spălat cea mai mare temperatură pe care o știe mașina aia de spălat când bagi chiloțîii acolo

| Adrian5575 a răspuns:

Asa e ea, putin mai roz, nu e alba, mai ales la tine, care abia acum ai decalotat-o complet. E normal sa fie putin mai roz si sa te doara pentru ca se intinde pielea. Nu o sa mai doara cu timpul.

| T0XING explică (pentru Adrian5575):

Dar ma si strange putin, e o problema?

| Adrian5575 a răspuns (pentru T0XING):

Strange pentru ca nu ai mai decalotat-o pana acum. O sa isi dea drumul. Cand faci baie mai joaca-te cu ea ca sa devina mai elastica si cu timpul o vei decalota mai usor. Cu apa calda e mai usor. Sa nu fortezi ca sa nu rupi pielea. Sa te speli bine acolo.

| tzionut a răspuns:

O sa treaca. Spala zona cu apa si sapun dupa fiecare urinare si mentine igiena locala. E normal.

| T0XING explică (pentru tzionut):

Dar ma si strange putin, e o problema

| tzionut a răspuns (pentru T0XING):

Nu. Caloteaza si decaloteaza penisul cand faci igiena locala, si spala bine zona ca sa nu se stranga bacterii. Popular i se spune ata si o sa se rupa la o erectie mai mare.

| StoenescuIonel a răspuns:

Se numeste fimoza, mergi la un urolog