| Maria_Rahela_1992 a întrebat:

am o problema medicala.am un neg in palma dreapta si nu stiu cum sa scap de el. va rog ajutati-ma!

p.s nu vreau sa merg la medic sa mi-l arda sau sa mi-l scoata cu injectii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Lasă-l nu-l irita, cu timpul va dispare singur!

| michelia a răspuns:

Foloseste tinctura de rostopasca de la plafar ( vad ca ti-a mai recomandat cineva).
E absolut miraculoasa, dar ai grija sa nu o folosesti decit oe neg, altfel arde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara tinctura de spanz. Puneti pe acel neg si in cateva zile va disparea!happy

| TheSmith a răspuns:

Se ia o coaja de lamaie se taie mai multe bucatele marunt ...se pun intr-o cana cu putin otet, acoperi cana, si o lasi 3 zile, dupa aceea pune pe un plasture, cateva bucatele de lamaie din cana! schimba plasturele in fiecare zi, daca nu se trag vezi ca este la farmacie o solutie speciala Verolit, se numeste este 10 lei! Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| MeAlex a răspuns:

Rostopasca e foarte buna, sucul ei ( e o planta cauta pe google sa te convingi ca e buna pentru negi).
mergi la Plafar si cere o solutie din rostopasca si-ti pui acolo odata pe zi. intr-o saptamana iti trece garantat.
funda?

| Maria_Rahela_1992 explică:

Da am vazut a mers de minune tinctura de rostopasta

| bebe0331 a răspuns:

Dc nu vr sa te duci la un medic? iti face anestezie
... ai putea s iti mai pui o tigere aprinsa pe el, dar te doare de mori...

| noname543 a răspuns:

Acum 2 ani aveam ambele maini pline de negi(nu glumesc) pana cand am fost odata la farmacie si am vazut o solutie numita verolit, m-am dat cu ea in fiecare seara si dimineata iar in cateva luni nu mai aveam un neg, cauta si tu pe la farmaci poate gasesti.