| Ajutor324 a întrebat:

Am o problema medicala la care am nevoie de un sfat. In urma cu 3 luni am avut o entorsa. si nu prea a fost tratata. adica am continuat sa joc football si m-am accidentat de doua ori intr-o luna la acelasi picior. Am avut in ghips piciorul dar dupa ce am dat gipsul jos doctora a spus ca piciorul se va umfla de fiecare data cand fac efort sau cand se schimba vremea. Acum piciorul e umflat mai tot timpul, asta dupa 3 luni de la accidentare. Piciorul drept nu mai e flexibil ca inainte, se simte urat in interior. Aveti idee cum pot sa dezumflu piciorul sau ce se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RockPassion94 a răspuns:

Incearca sa pui gheata sau comprese.
E o chestie destul de delicata, cel mai bine ar fi sa ceri sfatul unui medic.El are pregatirea necesara ca sa te indrume spre cele mai bune solutii happy
Sanatate multa iti doresc! big grin

1 răspuns:
| Mikhtarian a răspuns:

Cea mai mare greseala ai facut, cand ai continuat desi ai stiut ca ai entorsa.
In cazul in care stiai, trebuie sa iei o perioada pauza de la tot ce inseamna fizic.
E ca si cum ai slabi un motor care deja e slab, si cu cat bagi cheia mai adanc, cu atat motorul ramane mai slab.Gheata,si un control de rutina