Glandele fordyce se afla in mod NORMAL pe penis. In unele cazuri este vorba de hipertrofierea lor (cresterea lor in exces) care poate fi rezolvata doar interventional (LASER, electrocauterizare, excizie chirurgicala, etc). Este vorba de o VARIANTA DE NORMAL. Nu sunt un motiv de ingrijorare, singurul dezavantaj fiind cel estetic. Desigur o consultatie la dermatolog ar fi foarte utila.
Succes!
Mai multe detalii. Adică ps capul penisului sau pe pielea lui? Cred că știu ce ai. Probabil. Spune-mi.
Dacă nu sunt pe capul penisului și sunt pe piele cum s-ar zice, înseamnă că îți crește păr pe el. Așa mi sa întâmplat și mie. Dacă e pe capul penisului nu stiu ce sa zic.
Vreau sa iti spun ca am avut si eu asa ceva. Daca se observa ceva negru in interiorul bubitelor, trebuie sa le spargi ca pe cosuri. Stiu ca o sa doara, insa trebuie. Peste 3-4 zile va fi totul bine. Succes, dai funda?
Nu, sunt complet albe.
În general dacă sunt albe îți crește doar păr pe penis. Am avut și eu. Dar dacă ai unele negre trebuie să le storcești din câte știu. Ai grijă că o să doară...
Nicolas196 întreabă: