| braniraulzanga a întrebat:

am o problema nasoala cu cosurile, imi apar pe zi ce trece si nu stiu ce sa fac sa scap de ele si de semne,si nu vreau medicamente, vreau remedii care le pot face acasabig grin dau Funda marewinking! PS:am 14 ani!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Camelisa a răspuns:

In primul rand este normal ca la varsta de 14 ani sa ai cosuri este perioada prin care trece orice adolescent. Daca vrei sa te ajutam ar fi ok sa spui si ce fel de ten ai?(gras, mixt etc).
Eu iti poti spune cateva "retete" dar cel mai indicat ar fi sa mergi la doctor un dermatolog mai exact el v-a sti cu siguranta rezolvarea pentru problema ta.

| gheorghesiatat a răspuns:

Salut. Si eu am avut acesta problema pana acum cateva luni. Nici eu nu stiam ce sa fac dar un prieten mi-a zis sa ma spal zilnic si seara si dimineata de 10 ori cu apa calda si de 10 ori cu apa rece si mi-a zis sa cumpar de la farmacie sapun cu lapte de capra. nu credeam ca o sa functioneze dar am incercat si dupa cateva zile chiar au inceput sa-mi dispara cosii. Cu siguranta te.ar ajuta si pe tine, ar trebui sa incerci si sigur vei fi multumit de rezultate. Iar pretul unui astfel de sapun nu este mare pana in 20lei dar chiar merita. Sper ca te.am ajutat!

| prisacarul56 a răspuns:

Formeaza o pasta din trei linguri de miere si o lingurita de scortisoara pudra. Aplica aceasta pasta peste cosuri seara inainta de culcare si spal-o dimineata urmatoare. Daca tratamentul se aplica timp de doua saptamani, va inlatura cosurile de cla radacina.

| Mimi_Iulia_1985 a răspuns:

Sunt multe tratamente naturiste care te pot ajuta.

Cele mai bune sunt infuziile cu plante.

Uite aici niste tratamente foarte bune care dau rezultate http://yve.ro/invatati-cum-sa-scapati-de-acnee/