anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. Nu ma pot scula dimineata, decat dupa 11:30 odihnit, ca sa ma scol la 10:30 imi pun ceasul sa sune ca altfel nu ma scol. Vreau sa ma scol dimineata, ma pun in pat la 12 si incerc sa adorm, adorm pe la 12:30, 1 dar tot ma scol asa. Sa ma pun in pat mai devreme nu pot ca tot asa adorm. ce sa fac. vreau sa ma scol si eu pe la 9.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Trebuie sa mergi la culcare la ora 9 sau 10 cel mai tarziu si sa pui ceasul sa sune la 8, de exemplu. Cu cat te culci mai tarziu, cu atat corpul este mai obosit si nu te poti trezii la ore matinale.
Incearca sa schimbi asta ca sa te ajute sa-ti reglezi corpul si sanatatea, culca-te cel mai tarziu la ora 10 si trezeste-te cel mai tarziu la 8, nu uita de conditia fizca la care trebuei sa lucrezi, 3 mese prncipale pe zi cu 2 snakuri intre mese, iar ultima masa nu trebuei luata mai tarziu de ora 6 seara!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pui ceasul sa sune, cand suna te ridici din pat si aia e

| untu a răspuns:

Ai probleme cu ceasul tau biologic! omul trebuie sa doarma timp de 8 ore pe noapte! Sa bei acasa un ceai de tei cu lamaie si culca-te de la orele 22:00 sau 23:00 si te vei trezi odihnit pe la orele 06:00 sau 07:00! Te vei imbolnavi daca te culci asa de tarziu!

| MarianPapuc98 a răspuns:

Chiar daca ma spal pe fata si ma scol atunci, sunt toata ziua zombie, nu pot face nimic, ma doare capul toata ziua.

| ArtisticLena a răspuns:

Pui ceasul sa sune, si poti sa te duci si iti dai repede pe fata cu apa, ca sa te trezesti mai repede!