Si eu am aceeasi problema.am fost la endocrinolog si a zis ca tiroida mea functioneaza bine, doar ca nu ma ingras.mi s-a explicat ca am arderi foarte marei si orice si oricat as manca organismul meu le elimina foarte repede si nu pastreaza mare lucu in organism.am inceput sa iau drojdie de bere(pastile) si am pus 1-2 kg pe mine.bafta
Exista multe afectiuni (endocrinologice, metabolice, hematologice, oncologice, sistemice) care evolueaza cu scadere ponderala. Ar fi bine sa mergi la un consult medical.
http://www.i-medic.ro/simptome/scadere-greutate
Buna,
Depinde de fiecare organism! Unii se ingrasa si nu prea mananca(din cauza constipatiei sau a altor probleme). Cel mai bine este sa te duci la medic sa te consulte si sa iti recomande ceva pentru tine.
Pai daca faci asa nu e problema doar ca mananci alimente din astea care nu te ingrasa mananca si tu din astea de ingrajare.
Asa mi se intampla si mie.Eu am luat niste vitamine de la care iti vine pofta de mancare sau mai poti incerca sa mananci mai multa paine si carne. Sper sa fi fost de ajutor.[ingrasare placuta
Cum scapi de libricii din stomac? daca beau alcool mor viermii? mor viermii daca le dau tuica?
O sa mori!
Nu serios, mereu vor fi persoane care mananca putin si se ingrasa si persoane care mananca mult si nu se ingrasa.
Daca esti baiat si vrei sa te ingrasi faci o greseala. Mai bine cresti in masa musculara decat in "sunci".
Sunt de acord cu Abh. Eu zic sa mergi la medic. Pot sa fie si alte cauze dar problemele cu tiroida sunt cele mai intalnite.
Ar trebui un consult la medicul endocrinolog (cu trimitere de la medicul de familie). Poate fi vorba de tiroida. Spun asta pentru ca am un exemplu de acest fel in bloc. Orice ar fi, la medic aflii raspunsul nu aici.Succes si sanatate!
Nu neaparat, depinde ce simptome mai prezinti, tuse, dureri, varsaturi. Fumezi? droguri? alcool?