| Kleber a întrebat:

Am o problema pe care am sesizat-o cu cateva luni in urma. De la un timp nu reusesc de ce nu-mi mai pot exprima trairile. Am experimentat de mai multe ori acest sentiment de reprimare. Sunt prizonieru' unui corp care mai mult gandeste decat simte. Am unele momente in care ma simt fascinat de tot ceea ce inconjoara, da' nu mai pot simti cu adevarat acel moment. Inainte aveam unele viste si conceptii pe care as fi vrut sa le fac sa fie realitate intr-o zi, dar odata cu aceasta stare am devenit nesigur in toate privintele. Sunt si momente, totusi, cand ma simt mai bine, dar acelea sunt tot mai rare. Nu stiu ce sa mai fac ca sa ies din aceasta stare deprimanta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Eşti de gen masculin? Dacă da, e destul de comun.

| vangaelis a răspuns:

Sunt chestii de ale varstei... stai linistit, va trecewinking