| gabiso0 a întrebat:

Am o problema si as ramane recunoscator daca m-ati ajuta.
Acum cateva zile am primit o veste proasta...prietena mea s-a dus la ginecolog si a fost depistata cu o boala numita "Candida" sau ceva de genul..inainte sa aflu de asta am facut sex neprotejat cu ea si mi-a zis ca e o boala cu transmitere sexuala...
M-ar interesa unde pot sa ma duc sa-mi fac niste analize(denumirea), costul analizelor si cu ce ma afecteaza pe mine ca baiat boala asta...
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| giony54 a răspuns:

Fa-ti spalaturi cu bicarbonat de sodiu dizolvat in apa calda, o lingura la un litru de apa, este alcalin si omoara candidoza si este valabil si pentru prietena ta. Aveti mare grija la igiena.

| AlexRv a răspuns:

Buna!

Nu e o ''boala'' în adevarul sens al cuvântului, e o infecția micotica. Se tratează cu un antifungic.

Trebuie sa mergi la medicul de familie pentru analize, și eventual te va trimite la urolog. happy