| AllexXtreme a întrebat:

am o problema si eu, de 2 zile ma doare rinichiul stâng și burta, și am fost mi-a facut ecografie, și mi-a zis ca am fierea un pic riguroasă si nisip la rinichiul stâng. Cate zile trebuie să beau ceaiul ala cozi de cireșe? Aseară am zis ca mor, am fost la spital, mi-a facut calmante dupa m-am dus acasa și am chemat salvarea ca iar începea să mă doara in spate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GdX a răspuns:

E nasol. Poate fi si altceva, nu numai nimip la rinichi. Analize de urina ai facut, sa vezi daca ai sa nu infectie urinara?

| AllexXtreme explică (pentru GdX):

Mi-a zis ca sunt bine la urina

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Din pacate, cu ceaiul de cozi de cirese sunt slabe rezultate, mai ales cand ai pietre sau nisip mult la rinichi /vezica.

Iti pot recomanda insa ceaiul de COADA CALULUI, care m-a salvat de mai multe ori, inclusiv de la interventie chirurgicala!

Metoda de curatire:
Se prepara 5 litrii de ceai "COADA CALULUI":
- se pun intr-o oala incapatoare 5 litrii de apa la fiert
- cand intra in clocot, apa se ia de pe foc si se pun 5 palme CU VARF de ceai Coada Calului in apa.
- se amesteca bine si se pune un capac deasupra
- dupa ce s-a racit ceaiul obtinut, strecuram intr-o cana cate o portie de ceai si-l bem cat se poate de repede. Restul ceaiului il tinem in oala nestrecurat, sub capac
- bem cat se poate de mult ceai, fortat, aproape fara oprire, FARA NICI UN INDULCITOR! Are un gust neutru, nederanjant
- trebuie sa bem minim 1-2 litrii de ceai in fiecare ora, FARA SA MANCAM nimic in timp ce se consuma tot ceaiul!

De obicei, dupa aceasta doza se dizolva si se elimina toate sedimentele din caile urinare, dar daca este nevoie se poate repeta cu inca o doza de 5 litrii.

| skrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a răspuns (pentru Bula):

Nu mi se pare o idee buna, poate sa faca intoxicatie cu apa daca bea prea multa apa

| Bula a răspuns (pentru skrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr):

rolling on the floor
"Intoxicatie cu apa" laughing
Asa ceva inca na-am auzit!
rolling on the floor

Pai, tu stii ca, corpul tau se compune din peste 70% apa? big grin

| Bula a răspuns (pentru skrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr):

Nici in acele cazuri nu este vorba de "intoxicatie cu apa", ci despre dizolvarea excesiva ai electrolitilor din organism, In acele cazuri, electrolitii s-au diluat in asa masura incat bio-curentii n-au mai putut functiona (corect), neuronii devenind incapabili sa functioneze.
De altfel, lipsa sarii alimentare (NaCl) din organism produce efect identic: intai "se prosteste" creierul (care va functiona tot mai greoi si incet), dupa care creierul si restul sistemului pot deveni nefunctionali, iar individul moare.
Deci, in loc de "intoxicare cu apa" putem vorbi mai degraba de supra-dozare cu apa.