| JustAod a întrebat:

Salut TPU,am o problema si nu stiu ce sa fac,de cateva zile,de fiecare data cand fac caca imi curge sange,nu semnificativ,dar curge,si nu știu daca ar trebui sa ma duc la spital sau nu,si de obicei ma ustura, de parca as fi lovit, multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai hemoroizi, trebuie sa faci colonoscopie sa vada intestinul, mergi la medicul de familie si ceri trimitere pentru colonscopie si retetă pentru fortrans, bei 2 litrii de fortrans inainte cu o zi de a merge la colonoscopie. Ce varsta ai? Esti fata sau baiat? Sanatate

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Ia-ti si tu un laxativ, o crema pentru fisuri anale si mănanca mai sanatos si bea mai multa apă

| JustAod explică (pentru CristiDinBucuresti):

Sunt baiat si am 15 ani

| JustAod explică (pentru IL0VEDINER0):

Mananc destul de sanatos, fac sala, si beau cel putin 2 litrii de apa zilnic, doar sunt constipat de cateva zile si probabil de aceea.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru JustAod):

Trebuie neaparat colonoscopie poate de la constipatie ai fisura sau fistulă anala care doar la colonoscopie se vede si după colonoscopie medicul decide ori iti da crema sa te dai cu ea, ori operatie daca este fisura rupt intestinul.

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru JustAod):

Ai folosit suplimente cu proteina? Probabil nu ai echilibrat proteina cu fibrele

| JustAod explică (pentru IL0VEDINER0):

Nu am folosit suplimente, doar creatina si pre(de 2 ori pe saptamana), dar mananc aprox 200g proteine, si mult prea putine fibre, mi-am dat seama acum cateva zile de asta, multumesc.