| Cristi7Cristinel a întrebat:

Am o problema si nu stiu la ce categorie sa o pun.
Problema mea este urmatoarea:
Cand ma misc (merg sau fug) ma dor picioarele, de la genunchi in sus (pana sub abdomen).
Atunci cand stau jos nu ma doare, insa cand ma misc ma simt de parca as avea cuisoare in muschii picioarelor.
Tin sa mentionez ca in ziua cealalta (joi) am alergat mai mult de cand cat fug eu in mod normal intr-o zi big grin
Please cine ma ajuta primeste funda big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LarisaDragomir a răspuns:

Ai obosit, doar.Nu te ingrijora, cred ca ai facut febra musculara.

3 răspunsuri:
| 7Roby7 a răspuns:

Cu siguranta este o febra musculara.Ia un calmant,pune prosoape cu apa rece in locul unde te doare,fa o baie cu apa fierbinte, bea un suc natural sau mai bine, lapte, fugi, plimba-te sau fa sport chiar daca te doare si iti va trece in 2-3 ore. Daca vei sta doar, intr-o zi sau 2 iti va trece.
Sper ca ti-am fost de folos!

| Anon96 a răspuns:

Poate e o febra musculara?
daca nu ai alergie la aspirina, poti lua una si incearca o baie fierbinte (cati poti suporta, ai grija sa nu te oparesti )
daca tot nu iti trece sau nu se amelioreaza mergi la doctor big grin
bafta!