| Anonim1842 a întrebat:

Am o problema si vreau răspunsul vostru urgent.
Pe anus am ca un fel de ceva punguta acumulată cu sânge cred, nu stiu sigur sau poate chiar puroi. Stiti ce este asta si daca se rezolva fără a ma duce la medic? Ma mai deranjează când stau.
Va rog am nevoie de un raspuns urgent pentru ca părinții mei nu sunt acasa si trebuie sa ma duc si la piscină.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai hemoroizi. Probabil ca te constipi. Da-te cu Hemorzon unguent si mai schimba cate ceva la alimentatie. Mai multe lichide. Supe, ciorbe etc.

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi de urgenta la medic ca nu-i de gluma, pot fii hemoroizi, sau chiar o tumoare, daca nu doare.
Cum hemoroizii sunt durerorsi, tind sa cred ca-i vorba de o tumoare, care nu-i dureroasa si care trebuie indepartata chirurgical imediat.
lasa piscina ca nu-i de gluma cu asa ceva! Mergi urgent la medic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cum ai descoperit asta?
Pein palpare sau ai facut poze?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei pe anus sunt hemoroizi si daca tii regim trec.Deci atentie la ce mananci.Bautura doar apa sau suc natural gen lamaie+apa+miere.Mancare fiarta fara prajeli si condimente.O saptamana si iti revii.Sau maxim 10 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata lumea e interesata acum de fundul tau.Eu sunt de parere ca ai mancat ardei iuti si ai facut hemoroizi.

| alex15ccc a răspuns:

Mergi la medic, poate fi o tumora si atunci trebuie indepartata inainte sa faca metastaze

| Vioreldb a răspuns:

Incearca hemorzom sau intreaba farmacistele daca nu vrei sa apelezi la medic.

| Simonaaq a răspuns:

Probabil sunt hemoroizi. Cel mai bine e sa te duci la doctor. Sănătate