anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problemă urologică.
Simt o durere ușoară a testiculului drept, în special a vaselor de sânge, bănuiesc o inflamare a vaselor.
Momentan îmi creaază un disconfort psihic mai mult.
Nu am alte simptome, este o durere ușoară.
O să mă programez zilele următoare la un consult urologic, până atunci, a mai pățit cineva asta? Ce diagnostic a avut și cum a tratat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Cred ca e vorba de varicocel. Se vindeca, este o operatie usoara

| andyb a răspuns (pentru AdelinaC):

Cunoașteți un caz real cu aceleași simptome sau spuneți din ce ați citit pe net?

| AdelinaC a răspuns (pentru andyb):

Nu am citit pe net, am vazut cateva cazuri cu descrierea asta. Sigur nu iti poate spune decat un urolog dupa ce te consulta

| YouFoundTheDeveloper a răspuns:

Salut! Dacă te masturbezi des este un spermatocel provenit din blocări ale epiteliului. Ar trebui să mergi la doctor să-ți confirme diagnosticul. Și eu mă confrunt cu aceeași situație. Spermatocelul nu dispare de la sine dar poți trăi toată viața cu el fără probleme. Nu provoacă cancer sau alte boli.

| andyb a răspuns (pentru YouFoundTheDeveloper):

Am înțeles, dar am citit că nu provoacă dureri, iar eu am o durere ușoară, când ating zona vaselor în special.