| vacaridaniel891 a întrebat:

Am o problema, v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta. Deci, asta iar prin decembrie am avut o usturime groaznica de penis. Peste vreo 2 saptamani mi-a trecut... Am mai stat vreo saptamana si iar m-a apucat. Peste 2 saptamani iar mi-a trecut incetul cu incetul. Ma cam tem sa nu fi avut cancer de prostata. Tin sa mentionez ca cu o zi inainte de asta am stat vreo 10 minute pe niste scari reci (poate a fost din cauza asta)? De fiecare data dupa urinarea de dimineata incepea, iar in unele zile incepea pe la a 3-a sau a 4-a lectie (cand stateam pe scaunele reci). Am avut si o urinare fara ca sa poata fi amanata. Acuma ma simt perfect sa zic asa, nu simt usturime de loc si ma urinez cu placere. Aa, da, si prima data cand a aparut aceasta usturime a aparut si o mica picatura de sange... As putea sa am cancer de prostata (zic si eu)? Am 14 ani. Mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Cancerul doare in ultima faza, usturimea poate fi de la o infectie urinara, presupun ca va trebui totusi sa faci niste analize sa ti se stabileasca un diagnostic si sa ti se dea tratament