Salut, eu sunt Florin si am 1, 84 inaltime si doar 68kg. Tin sa iti spun ca asa am fost inca din clasa a 6a, cand m-am inaltat foarte tare. Tot timpul mi-am dorit sa mai pun cateva kilograme macar sa ajung la 75kg, dar in urma cu 3ani am reusit, fiindca am descoperit ceva mai important de atat, am inteles de ce nu ma ingras. Pentru ca fiecare om are metabolismul sau, adica corpul nostru functioneaza intru-un anume fel. Daca esti mai energic inseamna ca tu consumi ceea ce mananci, asta inseamna ca ai o ardere foarte buna, chiar te felicit. Am mai descoperit ca cei care sunt mai slabi nu au grasime pe organe, ceea este si mai bine pentru sanatatea noastra. Cand cineva rade de alta persoana sau face misto de el/ea, o face pentru ca se simte inferior fata de ea si incearca sa devina superior. Deci de tine va rade doar un gras care la randul lui rad alti copii slabi, si tot asa mai departe. Fiecare om se dezvolta in felul sau, altii mai repede altii mai incet. Tu nu poti face o schimbare peste noapte, dar iti pot da niste indicatii sa ajuti corpul tau cu adevarat. Sa mai stii un singur lucru e mai greu sa te ingrasi decat sa slabesti. Iar daca vrei sa ajuti corpul in primul rand mananca multe legume cu frunze verzi salata, varza, broccoli, pentru a avea mult calciu, ce iti dezolta oasele, dar si muschii.
Bea zilnic macar 2litri de apa, nu suc, nu ceai, nu alte combinatii, apa pura (ceaiurile sunt bune, poti sa bei peste cei 2l de apa). Consuma multe fructe in special dimineata pentru a avea mai multa energie toata ziua si sa mancare sa se poata depune, iti recomand combinatii de banane, kiwi, anans, mere, lamaie. Iti mai sugerez sa mananci mai putina paine dar sa o inlocuiesti cu paste, sau cartofi. Mananca cat mai multe legume si fructe zi de zi ca sa iti iei aportul de vitamine si minerale ca sa depui masa musculara. Pentru masa musculara iti recomand sa faci flotari, pentru ca antreneaza toti muschii principali ai corpului, nu stiu cati ani ai dar daca faci zilnic 10 flotari, vei vedea cat te ajuta sa te dezvolti. Vitaminele din comert sunt compusi chimici, care nu sunt absorbiti de corp nici 10%, asa ca varianta simpla de a inlocui legumele si fructele cu pastile, nu va da roade. In final daca faci miscare multa, mananci si bei sanatos te vei dezvolta in 2 saptamani mai mult decat crezi. Daca ai curaj sa faci ce ti-am propus astept mesajul tau peste 2 saptamani sa spui cat te-a ajutat si daca esti multumit. Mult succes.
Dragul meu,
NU TREBUIE SA ITI FIE RUSINE!
Si eu am avut astfel de colegi si totul a fost ok! Eventual mananca mai mult si asa o sa pui pe tine putina grasime.
Totul va fi bine, crede-ma!
Perfect o fata va dori un baiat ca tine, fiecare om are gusturi diferite, stai relax, si gandeste-te cum sa combini mai multe fete.