Stiu cum e, si eu m-am confruntat cu asta cand am slabit solutia pe care am gasit-o nu e vreo reteta "minune" bea apa cand iti e foame si incearca sa bei un pahar de apa la 30-60 minute si dupa nu vei mai avea pofta de mancare si chiar daca ai mai bine mananca un mar sau o banana ce e mai sanatoasa si nu se depune .
Nu incerca sa ti "diete" ca pana la urma nu au nici un efect daca nu ai vointa, incepe prin a numara calorile pe care le mananci si redu din ele treptat, daca vrei poti sa mananci 1500 calori sa alergi 30-45 minute pe zi si slabesti de la 100-150 g pe zi, daca ai si alte activitati poti ajunge usor la 200-250 g pe zi, si asta e realitatea nu 4kg intr-o saptamana astea sunt povesti.
Eu cel mai mult am slabit 2, 4kg intr-o saptamana cu regim de 1200 calori 30 min cardio +45 min alergare usoara si mers doua ore.
Daca vrei sfaturi lasa-mi un mesaj stiu cum e cu slabitul recordul meu e de 26kg din 5 iulie-7 septembrie 2016
Si eu am aceeasi problema si la fel fac si eu! Cel mai mult am reusit sa tin 2 sapt reteta Dukan si am mancat doar peste somon afumat crud si am reusit sa slabesc in 2 sapt cam 4/5 km, dar apoi am mers la Mc donald . De curand am fost si la sala o luna dar fara prea multe rezultate. alergat aproape zilnic cate 30 min si am slabit doar 2/3 km, dar la mancat tot nu am reusit sa slabesc. eu am o problema ca manac chiar daca nu imi este foame si multe dulciuri!
Prigoana de exemplu a slabit doar cu amtitie si a renuntat la mancare de tot, dar a baut cate 4/5 litrii de apa zilnic. El nu poti sa zici ca a facut miscare pentru ca nu are un picior si are o proteza in locul ei si a slabit 20/30 kg cred in 6 luni doar cu aceasta metoda!
Cel mai bine mergi la un nutritionis!
Aaaa era sa uit. Am un prieten care a slabit doar renuntand la ABSOLUT orice produs care contine gluten si a slabit ffff mult. Eu nu sunt in Romania si nu prea gasesc aici produse fara gluten deci nu ma ajuta aceasta metoda!
Succes!
Salut,Gino_Giuseppe_1988
Recomandarea mea este de a face la o sala de fitness
De a nu mai consuma Cipsuri, si alte alimente bogate in sare, si grasimi
De a reduce consumul de paine, la o jumate de paine pe zi
De a consuma 2l de apa/zi
Succes
Recomadarea mea este sa mergi la un medic pentru asemea problema
LarisaChe07 întreabă: