| Gino_Giuseppe_1988 a întrebat:

Am o problema. Vreau sa slabesc, incep in forta 2-3 zile, iar dupa mananc din nou cat un porc.
Cum sa ma ambitionez sa slabesc?
Vreo idee?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FanulMeu a răspuns:

Stiu cum e, si eu m-am confruntat cu asta cand am slabit solutia pe care am gasit-o nu e vreo reteta "minune" bea apa cand iti e foame si incearca sa bei un pahar de apa la 30-60 minute si dupa nu vei mai avea pofta de mancare si chiar daca ai mai bine mananca un mar sau o banana ce e mai sanatoasa si nu se depune happy.
Nu incerca sa ti "diete" ca pana la urma nu au nici un efect daca nu ai vointa, incepe prin a numara calorile pe care le mananci si redu din ele treptat, daca vrei poti sa mananci 1500 calori sa alergi 30-45 minute pe zi si slabesti de la 100-150 g pe zi, daca ai si alte activitati poti ajunge usor la 200-250 g pe zi, si asta e realitatea nu 4kg intr-o saptamana astea sunt povesti.
Eu cel mai mult am slabit 2, 4kg intr-o saptamana cu regim de 1200 calori 30 min cardio +45 min alergare usoara si mers doua ore.
Daca vrei sfaturi lasa-mi un mesaj stiu cum e cu slabitul recordul meu e de 26kg din 5 iulie-7 septembrie 2016

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Super apoi te ingrasi triplu cool idee

| Live4Ride a răspuns:

Si eu am aceeasi problema si la fel fac si eu! Cel mai mult am reusit sa tin 2 sapt reteta Dukan si am mancat doar peste somon afumat crud si am reusit sa slabesc in 2 sapt cam 4/5 km, dar apoi am mers la Mc donald happy. De curand am fost si la sala o luna dar fara prea multe rezultate. alergat aproape zilnic cate 30 min si am slabit doar 2/3 km, dar la mancat tot nu am reusit sa slabesc. eu am o problema ca manac chiar daca nu imi este foame si multe dulciuri!
Prigoana de exemplu a slabit doar cu amtitie si a renuntat la mancare de tot, dar a baut cate 4/5 litrii de apa zilnic. El nu poti sa zici ca a facut miscare pentru ca nu are un picior si are o proteza in locul ei si a slabit 20/30 kg cred in 6 luni doar cu aceasta metoda!

Cel mai bine mergi la un nutritionis!

Aaaa era sa uit. Am un prieten care a slabit doar renuntand la ABSOLUT orice produs care contine gluten si a slabit ffff mult. Eu nu sunt in Romania si nu prea gasesc aici produse fara gluten deci nu ma ajuta aceasta metoda!

Succes!

| Deny_Denis_2001 a răspuns:

Salut,Gino_Giuseppe_1988
Recomandarea mea este de a face la o sala de fitness
De a nu mai consuma Cipsuri, si alte alimente bogate in sare, si grasimi
De a reduce consumul de paine, la o jumate de paine pe zi
De a consuma 2l de apa/zi
Succes
Recomadarea mea este sa mergi la un medic pentru asemea problema