Imi pare tare rau de tine dar pentru a calma durerea poti sa mai incerci cu AphtaPlus-sunt niste fiole ce contin ceva uleios, pui pe o compresa sterila si freci cu atentie toate aftele cu miscari blande pentru ca te doare.Totul o sa fie bine si multa multa rabdare!
Bună.
Posibil să ai o ciupercă bucală (candida) pe fond de antibiotic, mergi la farmacie și cere ceva pentru asta.
Sănătate.
La mulți ani!
Pa, pa.
Incearca de trei ori pe zi badijonari cu glicerina boraxata si nistatina. Evita alimentele solide laptele si tot ce este acidulat si condimentat.
Incearca glicerina boraxata cu propolis.E grozava, dar o juma de ora sa nu bei, sa nu mananci nimic.
Multumesc iau astept efectul...
Urgo pentru afte. Il gasesti la farmacie. Este ca un gel pe care il aplici pe afta, il lasi 20 sec sa se usuce si se transforma intr-o pelicula fina care acopera afta si poti manca/ bea fara grija. Aplici la interval de 3-4 ore si in cateva zile trece. E si medicament, in acelasi timp.
E adevarat ca nu se gaseste peste tot. Nu stiu de unde esti, insa daca locuiesti intr-un oras mai mare, e mai usor de gasit. Oricum asta e cel mai bun, pentru ca poti manca si bea. Am avut si eu problema asta. M-a chinuit vreo 2 saptamani si am incercat de toate, si glicerina boraxata, si propolis, dar nu m-au ajutat. Fiind mediul umed, nu isi faceau efectul. Poate putin pe moment, dar cand ajungeam sa mananc, era groaznic.
Daca iei glicerina doar de 2-3 zile nu ai cum sa vezi efectul. Mai ales daca spui ca sunt multe, ai nevoie de 1 saptamana sau poate mai mult pana trece.Iti recomand sa te dai de mai multe ori pe zi cu glicerina boraxata cu propolis si miere (6 lei un flacon), poate asta isi va face efectul mai bine.Mie mi-a prins tare bine si intr-o saptamana au disparut.Totusi,s-ar putea sa ai ciuperca bucala, depinde cat de extinsa e.
Succes si un an nou mult mai bun ca cel care a trecut!
Vreau sa multumesc tuturor pentru raspunsuri am vazut oameni saritori sa de-a un sfat si sa ajute. Multumesc din suflet tuturor sa fiti sanatosi ca in perioada asta mi-am dat seama cu adevarat ca fara sanatate nu faci nimic
BeautyTeacher întreabă: