| AlexBalteanu999 a întrebat:

Salut TPU, am o situatie mai ciudata, imi e frica sa dorm singur, parca, cand inchid ochii am senzatia ca ma priveste cineva sau mi se face pielea de gaina pe ceafa si din instinct ma uit in spate, dar partea ciudata este ca doar in apartamentul in care stau mi se intampla asta, am fost la casa de la tara si nu am simtit nimic din cele spuse mai sus, am fost la tatal meu vitreg sa dorm saptamana trecuta si la fel, nu am avut nimic. De ce credeti ca mi se intampla asta, si de ce doar in apartamentul in care locuiesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| UltraSoundSound a răspuns:

Si eu patesc de multe ori asta, mi se intampla sa inchid ochii si sa am impresia ca cineva imi sta in ceafa.(dupa cateva paralizii in somn, acel sentiment a disparut, doar cand sunt singur noaptea am impresia ca aud pasi, sau mai stiu eu ce)
Posibil sa fie doar locul... care are o energie diferita, incarcata pozitiv sau negativ!

6 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Poate s-a scanzurat cineva si ai corpul privit

| Yuoia a răspuns:

Pentru ca in apartament nu ai pe nimeni alaturi.
In celelalte locuri aveai pe cineva in camera alaturata.
Ai stat prea mult sub fusta mamei? Ce fel de barbat vei fi? Vei astepta sa te apere nevasta dupa casatorie?

| AlexBalteanu999 explică (pentru Yuoia):

Nu sunt singur in apartament, nu am stat prea mult sub fusta mamei, bunica mea m-a crescut.

| Yuoia a răspuns (pentru AlexBalteanu999):

Te-a crescut bunica, e fix ecalasi lucru. E vorba de rasfat, de alint. Poate mai mult de la bunica decat de la mama.

| AlexBalteanu999 explică (pentru Yuoia):

As fi vrut eu rasfatwinking

| gabriel2004o a răspuns:

De ce nu iti iei un animal de companie?