| r00t1ng a întrebat:

Salut TPU, am o tuse de vreo luna nu-mi trece … am luat pastile, siropuri, nimic, nu am dormit toata noaptea, orice cuvant scot pe gura trebuie sa tusesc, in dimineata asta am tusit si simt ca mi se opreste respiratia, adica tusesc pana simt ca nu stiu, nu mai am respiratie, aer. Mi-e frica am facut radiografie la plamani si nu am nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai avut cumva covid?
Fiindca este un efect secundar al covidului, tusea asta chiar si la 4-5 luni dupa ce a avut covid.

Problemele cu inima NU dau niciodata tuse, doar cele de plamani, de allergii, mucegai, daca este cumva in casa unde locuiesti, astma bronsic samd.

| r00t1ng explică (pentru Violleta2022):

Maine am programare la consult la plamani la privat, o sa ii arat si radiografia la plamani. dar tusea poate fi si de la deviatia de sept pe nara dreapta? Pt ca am facut CT la cap si scrie ca am o deviatie de sept

Răspuns utilizator avertizat