Lipsă de vitamine, cel mai probabil.
Când e vorba de sănătate, chiar nu-i bine să crezi în tot felul de mituri. Un control medical amănunţit, şi nişte analize de sânge.
Buna, eu am auzit ca eochi e atunci cand te uiti la o persoana frumoasa sau ceva de gent si te prefaci ca scuipi si spune dupa ce face asta sa nu te deochi, asa am auzit eu Si in legatura cu ameteala si lesinatu probabil au fost prea multi oamnei si nu a avut aer sau lipsa de calciu,
E cadere de calciu sigur! Daca te duci iti vas crie doctorul vitamine si pruduse alimentare Ce contin calciu!
Deochi? dao ba in spanac si mergeti la control la un medic... auzi la tine deochi
O cădere de calciu, şieu am leşinat la fel, trebuie să-şi facă nişte analize, neapărat.
Lasa prostiile astea bisericoase!
Ar trebui sa mearga urgent la medicul de familie,pentru ai recomanda niste analize,in prima faza.
Faptul ca a cazut din picioare,dupa ce a simtit acea ameteala,inseamna ca nu a fost oxigenat creierul o clipa,din diverse cauze:scaderea tensiunii,deshidratare,oboseala exegerata, alimentatie deficitara, etc.
Putea sa se intample si ceva mult mai grav, sa se loveasca la cap si...
Asa ca, urgent la medic!
Draga mea Angy, si eu am cazut din picioare, asa din senin, dar nu din cauza lipsei de calciu, ci din cauza deshidratarii.Mi-a scazut tensiunea, eu neavand probleme cu asa ceva.Perfuzii cu potasiu,magneziu, calciu si fel de fel de analize, la inima, la tomograf, etc.
Carmen133 întreabă: