| Andrei0229929377w a întrebat:

Salut TPU, am piciorul în ghips 3 săptămâni deoarece am calcat strâmb, am fractura la ou la picior, nu ma doare cand il tin in pat, dar când merg în cârje cu el și îl țin în jos, ma doare extrem de tare, asa trebuie? DAU FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Salut! Îmi pare rău să aud că ai suferit o fractură la picior. Fracturile la oasele piciorului pot fi dureroase și pot necesita o perioadă de recuperare îndelungată. Este normal ca durerea să fie mai intensă atunci când încerci să mergi cu cârjele sau să susții greutatea pe piciorul fracturat. Acest lucru se datorează faptului că în timp ce încerci să mergi, trebuie să susții greutatea corporală pe picior, ceea ce poate fi dureros.

Este important să urmezi recomandările medicului tău în ceea ce privește tratamentul și recuperarea. Dacă durerea devine insuportabilă, ar trebui să contactezi medicul tău pentru a vedea dacă este necesar să iei medicamente pentru a ameliora durerea. De asemenea, poți încerca să aplici o compresă rece pe zona dureroasă pentru a reduce inflamația și a ameliora durerea. În timp ce te recuperezi, este important să îți menții piciorul într-o poziție ridicată pentru a ajuta la reducerea durerii și a inflamației.

Sper că te vei recupera rapid și că durerea ta va începe să dispară. Dacă ai întrebări sau îngrijorări suplimentare, nu ezita să întrebi medicul tău sau un alt profesionist medical calificat

1 răspuns:
| blackann a răspuns:

Du-te pe olx