anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am purtat, acum 3 ani aproximativ, aparat dentar pe partea de jos și de sus a maxilarului timp de aproximativ 2 ani.
După ce l-am dat jos, am primit o gutiera și doctorița mi-a pus un fel de "sarma" în partea de jos a maxilarului.
Nu am mai ținut legătura cu dansa, deci numai știu nimic de ea.
Are ceva dacă încă port acea sarma? Sau dacă nu as dori sa o mai dau jos, deoarece, probabil, dantura mea va reveni la fel, dar cu ajutorul acestei sârme am o "garantie" ca nu se va întâmpla acest lucru.
Dau FUNDA.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AlexandruMihhXDD a răspuns:

Bună Lyon am purtat și eu aparar dentar sus și jos ca tine și după ce l-am dat jos am purat ceva sarma ca tine și încă o port big grin Dacă nu te deranjează cu nimic poți sa o lași, ea are rolul de a nu lasa dantura sa fie ca înainte deci e foarte importanta. Am rude care sunt dentiști și nu zic prostii, te asigur; D acea sarma nu se da jos doar în cazul în care te deranjează dar pana atunci poți sta liniștit cu ea. Eu o port de 5 ani și nici nu o mai simt. ( pentru ca e în spatele dinților și na big grin) sper ca te-am ajutat, bucurate de viata în continuare. Numai bine big grin