| Lukasz a întrebat:

Am rosu in gat si ma furnic acolo si ma face si sa tusesc. Probabil cauza e ca ieri am mancat 3 inghetate, dar problema cea mai mare e ca am o sora mai mica de o saptamana si nu am voie sa merg la ea in camera sa o vad, pentru ca se transmite raceala iar ea are imunitatea scazuta, mama mi-a spus ca nu am rosu in gat, dar mie mi se pare ca am. Ce pot sa fac in legatura cu sora mea si cu tusitul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este bine sa mananci inghetata mai ales cand stii ca ai astfel de probleme. Incearca sa nu mai bei rece sau sa mananci rece. Este posibil sa ai rosu in gat. Incearca sa iei un sirop sau sa iei pastile de supt. Ai grija, cel mai bine este sa consulti un medic. Numai el poate spune cu exactitate ce probleme de sanatate ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca mancare calda (supe si ciorbe, in special) si bea ceai cu lamaie, ia niste pastile de gat sau sirop, dupa varsta iar daca nu iti trece in cateva zile du-te la doctor.