| Lukasz a întrebat:

Am rosu in gat si tusesc.
Uneori cand stranut iese asa un lichid galbui, credeti ca am pneumonie? Ma doare uneori prin spate dar ultima data cand am mers la medic mi-a zis ca nu am probleme cu plamanii, mentionez ca am mai avut pneumonie cand eram mai mic.
Inafara de mersul la medic, ce imi sugerati, ca cred ca voi merge.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Lasa mersul la medic. AI fost, bine. Si eu am ceva similar. De fapt ma doare gitul de mor uneori. Tuse cu expectoratie naspa, mucozitati nazale. Nimic iesit din comun, am trecut si de stadiul cu dureri de cap si oase. Stai in casa, baga lichide, multa sanatate iti doresc!

| Goddess23 a răspuns:

Daca ai zis sa excludem recomandarea:medicul atunci o alta recomandare este sa stai in casa la cald sa bei ceaiuri si sa urmezi tratamentul recomandat de medic, nu e pneumonie ca pneumonia se manifesta mai dureros:durere in piept, respiri greu ai febra plus tuse si expectoratie.

| Alexandr1457Antonia a răspuns:

Incearca sa faci o infuzie cu ceai, si incearca sa scuipi intr-un pahar pentru a Putea scoate puroiul I a medicamentele scrise de medic daca dupa 2 3 zile esti la fel sau mai, rau mai du te la medic din nou. Sper sa iti fi fost de folos. FUNDA

| Gaby227 a răspuns:

Si eu am avut aproximativ aceleasi simptome.
la mine a fost o raceala la plamani, nu pneumonie/
e putin probabil sa ai pneumonie daca ai avut.
bea multe ceaiuri de tuse, s-ar putea sa ai puroi in gat, deci incearca sa faci gargara cu otet sau cu sare.

| AlexiaSandra2003 a răspuns:

Pai probabil ai puroi in gat in orice caz pe mine ma ajuta mierea mereu...