| Andrey3oo7 a întrebat:

Am sarit de la o inaltime totala de (aprox) 2, 3m iar in procesul aterizarii, si m-am lovit la picior. Dimineata urmatore dupa incident, piciorul meu drept s-a umflat si imi e greu a ma deplasa, chiar si daca vreau sa ma ridic din pat.Ce pot face pentru a-l ingriji corespunzator? (Mentionez ca piciorul stang e intact iar pana acum am pus doar o compresa cu gheata) Va multumesc! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| LoryC a răspuns:

Ar trebui sa mergi la doctor pentru un control sa vezi exact daca ai fractura sau e o alta problema si iti va spune el mai bine ce trebuie sa faci dupa.

| eu2002 a răspuns:

Pai...cel mai simplu si la obiect raspuns: DU-TE LA DOCTOR!

| iliuandreii47 a răspuns:

Deci baaa, doar l-ai,, sucit,, de la locul lui si probabil un tendon a plecat de la locul lui, incearca sa mergi asa, si in o saptamana iti va trece

| Lupu1997 a răspuns:

Poti să lași să treacă cu timpul, dar riști foarte mult. Mergi la un ortoped ( privat sau la spital) și vei avea un răspuns sigur și benefic. Te poti trezi cu vreo fisură de os sau alte probleme. Nu te baza pe oameni necalificați.