Nu se beleste ca esti virgin, asta inseamna sa fi virgin! Se va beli cand iti vei incepe viata sexuala, acest raspuns cred ca corespunde si la a2-a intrebare...
Dimensiunea penisului tau se incadreaza la marimea medie spre mare si se poate considera ca fiind ceva normal.Este anormal ca la varsta ta in momentul in care intra in erectie sa nu se decaloteze.Esti afectat de fimoza si daca nu vei trata afectiunea vei avea probleme in momentul inceperii vietii sexuale.Cauza bolii nu este virginitatea ci largimea mica a preputului tau. Daca nu iti poti decalota deloc glandul in momentul in care penisul intra in erectie inseamna o fimoza grava care nu se poate rezolva decat printr-o operatie chirurgicala. Toti cei care ti-au raspuns au dat raspunsuri gresite si au facut-o din nestiinta, habar nu au despre ce este vorba si de efectele nefaste asupra vieti sexuale. O vizita medicala cat mai repede posibil este in interesul tau. Pe viitor nu mai apleca urechea la toate raspunsurile, hilare date de niste ageamii.
Pai se beleste un pic dar nu foarte tare sa iasa tot capul se beleste cam un sfert din el poate nici atata))))
Trebuie sa se beleasca 100% si foarte usor. Senzorii placerii la barbat se afla dispusi in pielea fina a capului. Efectiv nu vei simti placerea care apare in momentul frecarii capului acoperit de piele (preput).Ai dat fundita din nestiinta atat a ta cat si a celui care ti-a dat raspunsul. Daca nu mergi sa te operezi poti avea probleme foarte mari de igiena dar mai ales sexuale. Este alegerea ta doar tu poti lua hotararea eu ti-am dat un sfat din buna credinta.
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: