| Chanel1 a întrebat:

am si eu niste intrebari.
1. Luna asta am avut menstruatia foarte abundenta. Si m-a tinut 8 zile. Urmatoarea data cand o sa-mi vina, o sa fie mai putin, normal sau tot la fel?
2. Pe 12 Mai e majoratul prietenului meu si imi vine menstruatia pe 11. Daca imi pun ob ( nu mai sunt virgina ) o sa ma patez? Mai trebuie sa-mi pun un tampon? Si cate oburi trebuie sa schimb intr-o zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. Nu poti sti.
2. daca iti pui doar OB, e posibil sa te patezi. Un Ob si un absorbant extern sunt mai bune. OB-ul trebuie schimbat maxim la 4 ore, dar e preferabil sa il schimbi un pic mai des. DEci o sa ai nevoie de cam 6-8 OB-uri pentru 24 de ore (daca stai treaza)

| MihaiNicu23 a răspuns:

Poate sa fie si la fel, si normala si mai putin, exact nu se stie, daca iti pui ob tot trebuie sa il schimbi la 3-4 ore.