anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare adresata mai ales celor care au aparat dentar Fix.Am aparat dentar fix de 1 luna si luni ma duc sa il mai stranga putin.Este un ritual care trebuie facut odata pe luna.Primele zile au fost infernale nu puteam sa mananc nimic ma rog a trecut.Problema e acum ma deranjeaza unii dinti cand mananc cand apas pe ei.
Este o problema din cauza igienei orale gen carie sau este din cauza presiunii aparatului dentar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Păi normal ca este din cauza aparatului.doar daca ar fi probleme cu cariile ar observa medicul stomatolog.Ce face intreapta un dinte ca apoi sa-l extraga?

| xBya a răspuns:

E din cauza aparatului. Poti sa iei un nurofen or somethin' impotriva durerii. Si nu`ti face griji, e normal.

| Andrei091 a răspuns:

Nu este din cauza igienei, este din cauza aparatului, am purtat si eu aparat dentar timp de un an si stiu cum e. Incearca sa mesteci mancarea cu dintii din spate, eu asa faceam si nu mai aveam asa dureri.