| Kataklysm a întrebat:

Am si eu o intrebare :
Am 13 ani si beau cam 3L de apa zilnic, din care unul, noaptea, cand ma mai trezesc din cand in cand
Credeti ca e mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SaveTheNature a răspuns:

Bineinteles ca nu e mult.
Apa este foarte sanatoasa. Stii ca se bea cel putin 2 litri pe zi( adica de la 2 litri in sus). Unii fac mult efoart sa reuseasca sa bea 1 litru.
Tu bei 3 (ceea ce e foarte binehappy.
Se mai intampla cand setea puternica sa fie cauza unei afectiuni, dar in cazul tau nu prea cred( esti tanar)
Si apropo ai grija sa nu mananci sarat( caci daca mananci sarat si apoi bei multa apa, mai tarziu vei avea de suferit)
Nu manca sarat!
apa bea cata poti-niciodata nu e prea multa!
papa

2 răspunsuri:
| DomineRex a răspuns:

Pai nu mai bea noaptea ca nu e prea sanatos.Era si un proverb chinezesc care spunea ca apa bauta noaptea se transforma in otrava...

| ancaasmin a răspuns:

Nuuuuuuuu,stai linistit/a si eu am aceeasi varsta si beau 5 citri de apa.E sanatoasahappy Te pop si nu iti mai fa griji. Daca vrei Funditawinking.