anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU!happy. Am si eu o intrebare.Am de cateva zile niste bube la gura[herpesuri] si nu stiu cum sa scap de ele, pentru ca il loc sa scada, ele cresc in continuare si nu mai stiu ce sa facstraight faceNu am iesit din casa de o saptamanastraight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ADRIANA_1393 a răspuns:

Aciclovir, unguent.

5 răspunsuri:
| eu17 a răspuns:

Iti recomand un medic dermatolog, sau cel putin la o farmacie intreaba. Nu fa trebui d'astea "dupa ureche".

| mateia a răspuns:

Du-te la farmacie si ia-ti Dr. Geske Antiherpes roll-on, UIte aici un prospect:
http://www.3f.ro/......?/page.php

| DianaDidi95 a răspuns:

Pai sunt la farmacie plasturi din aia micuti.sunt asa in forma rotunda si sunt transparenti. Iti poti cumpara din aia si pune-ti pe buba, daca nu mergi la medicul de familie sa-ti recomande niste medicamente, poate te-ai intoxicat cu ceva. Si daca mananci fructe spala-le bine, ca si de la praful si mizeria de pe ele iti pot iesi asemenea "bubite". Si poti linistita sa iesi din casa, nu esti singura fata care are herpes. Nu te agita:-J
Bafta! fundita?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cumpara de la farmacie aciclovir iar daca nu-ti trece mergi la medicul de familie pentru ca s-ar putea sa nu fie herpes si sa fie altceva.Insanatosire grabnica si multa sanatate.

| georgianatdr123 a răspuns:

Poti sa iesi din casa.sunt creme speciale la farmacie pentru asa ceva.dar poti sa te dai si cu creme cum ar fi Galbenele sau Dove.si iti trece in cateva zile.iti zic asta ca si eu am avut.Sanatate.Funda?