| CristiEND a întrebat:

am si eu o intrebare. Am exact 20 de zile de cand am fost operat de apendicita si vreau sa incep sala. Pot sau sa mai astept?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Biiskrem a răspuns:

Trebuie să aștepți CEL PUȚIN o lună până la efort. Te va durea și incomoda zona operației și ți se va întări... Vei simți un guguloi acolo big grin

Cu drag, o fată care n-a ascultat și acum regretă.

O zi frumoasă, ție și operației tale.

7 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Nu ai voie, pentru ca peretele abdominal incizat are nevoie de 6 luni pentru refacere. Orice lovitura iti poate cauza complicatii in zona operata respectiva.

| stlucian a răspuns:

Tre. sa mai astepti. Apendicita ai facut-o in urma unui efort sustinut!
Pentru o vindecare completa e nevoie, chiear daca e o operatie mica, de cel putin 6 luni!
LASA sala cel putin 3 luni!
Niste exercitii usoare doar dupa aceasta perioada! Nu cred ca vrei sa ajungi iar la cutit cu mai multe complicatii! Intraba medicul care te-a operat! E mai sigur!

Multa sanatate! Si la`s ca recuperezi tu thumbs up

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti sugerez sa mai astepti.

| MarinaaLarisaa a răspuns:

Mai trebuie să aştepţi ceva vreme.

| ஐفيDeeaفيஐ a răspuns:

Mai bine intreaba medicul

| CristiEND explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

| andreeaDd a răspuns:

Ar trebui sa mai astepti.dar depinde ce ti-a recomandat si doctorul. cel mai bine e sa asculti de doctorul care te-a oprerat