Uite aici cateva metode:
- Exercitii fizice: abdomene si flotari
- Dormi la timp, la ore potrivite
- Consuma alimente sanatoase (ce include peste, lactate)
- Utilizeaza suplimente nutritive (vitamine care contin aminoacidul numit glicina - care stimuleaza eliberarea de hormoni de crestere)
- Mese mai mici decat mese copioase (adica mananci putin si des)
- Poti face modificari in dieta (regim alimentar bogat in aminoacizi, proteine, calciu dar si calorii).
- Poti face cat mai multe exercitii fizice (alergari cu viteza, baschet, Atarnari ( stai atarnata de o bara de exemplu pentru cresterea picioarelor), Exercitii de stretching (intinderea spatelui, intinerile in fata, in laterale), sariturile.
Sper ca te-am ajutat.
Ceau!
Salut, din ce ai spus tu doar dormitul la timp, baschet, exercitiile de stretching si suplimentele nutritive nu le-am folosit. In rest fac tot ce mi-ai spus, in fiecare zi fac flotari multe in unele zile 50, abdomene 20, 30. Nu e problema sunt in forma, alerg zilnic... De acum o sa incerc si sfaturile tale. Multumesc mult o zi buna!
Asa cum ai spus tu, parintii tai nu sunt foarte intalti; deci mostenesti geana de la ei. Nu prea ai ce sa faci
Oricum ai 15 ani, corpul se dezvolta pana la 21, deci nu iti face griji
Salut, nu imi fac griji. Doar ca suntem scund si uneori asta e un dezavantaj.
Stai lipit de un perete si te ridici pe varfuri de cate ori poti, cat mai mult, zilnic. :3
dobrin1019 întreabă: