| Th3Vip3r a întrebat:

Am si eu o intrebare.De ieri ma doare genunchiul, adica cand merg nu am nici-o treaba dar daca ma intind pe pat cu piciorul intins ma doare sub rotula.
Va rog spuneti-mi ce sa fac am 15 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut,am avut si eu fix aceeasi problema, iar problema pe care o ai e din VINTA TA! Mananci bine, ai crescut foarte mult asa dintr-o data,dar oasele au ramas tot asa. Problema e ca stai prea mult la PC,Telefon. Trebuie sa iesi si pe afara. Acum ca ai aceasta problema, ar trebui sa te lasi de PC pana vei scapa de problema! Trebuie sa te misti, urgent, daca nu vei avea problema mai mare.[ Eu am fost la un doctor profesionist in Germania, el mi-a explicat toate astea].

1 răspuns:
| DaianMarian a răspuns:

Pot fii mai multe cauze ( o erodare a osului de ex.) dar eu cred ca miscarea abundenta urmata de o pauza brusca este de vina big grin