anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare..De prin decembrie au inceput sa imi erupa molarii de minte..Este normal sa am stare de febra + stare de moleseala / slabiciune+ migrena.+ dureri in gat, sau senzatia ca se afla ceva in gatul meu. Sau se poate sa fie chiar si cancer? Am 19 ani si fumez de 4 ani. Am auzit ca febra continua poate fii un simptom al cancer-ului.
Starea de febra tine 30 de min dupa dispare dupa care apare iar dupa 3-4 ore poate si mai repede...Este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| OoBunnyoO a răspuns:

Da, este normal daca gingiile de langa masele sunt inflamate, probabil febra este cauzata de acest lucru. Insa daca ai starea febrila de atatea luni si este in fiecare zi, ar trebui sa consulti un doctor.