anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU am si eu o intrebare.Eu am tras pentru prima data din tigara cam acum o luna doua(cea mai mare greseala a mea) si as vrea sa stiu daca as putea avea dinti afectati, deoarece eu am si aparat dentar.Tin sa mentionez ca nu am mai fumat de atunci si m-am spalat in fiecare zi pe dinti.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, frate. Daca ai tras doar o tigara n-ai de ce sa-ti faci griji nici in ceea ce priveste sanatatea ta, nici in ceea ce priveste dintii.
Exista fumatori inraiti care fumeaza cate 2 pachete pe zi si au dintii impecabili da' barem tu, care ai fumat doar una.

7 răspunsuri:
| Ale3xandru185 a răspuns:

Tin sa mentionez ca au fost doar cateva pufuri, cam 3-4.

| Ale3xandru185 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca stau sa ma gandesc, nu a fost nici macar una? Multumesc pentru raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ale3xandru185):

Si eu sunt fumator dar nu inrait, dar pana acum, de un an de cand fumez, nu mi-au fost afectati dintii cu nimic.

| Ale3xandru185 a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci daca tu nu ai patit nimic de la un an de fumat, inseamna ca eu chiar n am nicio treaba

| Brizbriz a răspuns:

Ai mancat vreodata gratar facut pe carbuni?
daca da, in ala e mai mult gudron decat in numai stiu cate pachete de tigari, deci un fum de tigare odata in viata nu are nici o valoare, oarecare

| Violleta2022 a răspuns:

Dintii nu, dar plamanii pot fii afectati.

| Violleta2022 a răspuns:

@Alexandru185
Dintii nu vor fi afectati de tigara, dar plamanii pot fi afectati.
In orice caz, faptul ca ai renuntat la fumat atat de rapid, este un lucru bun si sanatos.